brands

F. HERDER

Pilihan pisau klasik dan moden dibuat di Solingen, Germany yang terkenal sejak tahun 1727! Pakar dalam pembuatan pisau lapah, pisau sembelih dan pisau memotong daging melalui ‘teknik sepuhan rahsia’ sejak ratusan tahun dahulu. Pisau F. Herder adalah pisau yang paling laris dijual di Tauke Pisau

VICTORINOX

Jenama yang sudah lama terkenal di Malaysia dan di peringkat antarabangsa. Harga sepadan dengan kualitinya. Mempunyai pilihan produk yang banyak. Produk berkualiti buatan Switzerland. Material bilah dari Jerman.            

VICTORY

Pisau buatan New Zealand dengan bilah stailness steel dari Jerman. Jenama yang sungguh popular dalam industri ternakan dan memproses daging di New Zealand dan Australia. Mempunyai pilihan pisau yang bermacam bentuk untuk bermacam tugas.

FROSTS

Jenama ini adalah dari syarikatyang sama dengan pembuat pisau lasak yang terkenal jenama Morakniv. Produk buatan Sweden ini tidak perlu diragukan lagi mutunya. 

SWIBO

Jenama Swibo kini dimiliki oleh syarikat Victorinox. Namun, ia ada kelebihannya tersendiri. Ramai pelanggan sukakan bentuk dan warna pemegang pisau ini dan mata pisaunya yang tidak mudah tumpul. Produk buatan Switzerland dengan material keluli dari Jerman.

CAMBRIAN

Produk buatan New Zealand ini merupakan antara pengeluar honing rod yang terbaik di dunia dan mereka hanya mengkhusus dalam pembuatan honing rod. Kualiti produk mereka diakui oleh ramai pengguna professional. 

ACCUSHARP

Jenama dari USA ini tekenal di seluruh dunia dalam menghasilkan pengasah pisau yang bukan saja senang digunakan, tetapi ianya sangat berkesan! Ucapkan selamat tinggal kepada pisau tumpul!       

TRAMONTINA

Pisau lapah dan pisau dapur dengan harga yang mampu milik. Telah lama terkenal di kalangan tukang masak dan penjual daging. Produk berkualiti buatan Brazil.

KING

Batu asah buatan Jepun ini cepat menajamkan pisau dan dalam masa yang sama, batu asah ini tidak cepat haus seperti batu asah biasa.

OLD HICKORY

Untuk peminat pisau carbon steel, pisau buatan USA ini dibuat ringkas, tetapi cukup praktikal. Jenama klasik yang telah lama berada di pasaran.

SAKAI TAKAYUKI

Pisau premium buatan Jepun. Bilah dibuat dari keluli yang lebih keras dengan sudut mata yang lebih tajam dari pisau Eropah. Bukan saja berkualiti tinggi, tetapi kemasan pisau ini mempunyai nilai estetiknya yang tersendiri. Khusus untuk peminat pisau Jepun dan anda yang menghargai pisau.      

ICEL

Cleaver dan kapak untuk menakik tulang buatan Portugal. Bilah yang berat menghasilkan hayunan yang kuat untuk menyelesaikan tugas memproses tulang. 

F. DICK

Jenama pisau butcher yang terkenal di Eropah. Selain dari pisau, F. Dick turut mengeluarkan berbagai produk dan aksesori lain yang berkaitan

OTHER BRANDS

Lihat banyak lagi jenama lain yang merangkumi berbagai peralatan termasuk pisau, pengasah pisau, scabbard, sarung pisau, papan pemotong dan sebagainya.


Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page
x